Onze werkzaamheden bij: Van Oordt the portion company B.V.

Bij van Oordt in Oud-Beijerland hebben we een aantal verbouwingen gedaan. Het kantoorgedeelte is een aantal jaar geleden geheel gerenoveerd. Daarnaast heeft er een grote dakrenovatie plaats gevonden. De gevels zijn ook gerenoveerd. 

Ook voeren we regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit aan het bouwkundige deel van de fabriek, maar ook van het terrein. 

Wij staan altijd klaar voor onze vaste klanten. Door onze flexibiliteit en door onze manier van werken (klantgericht) kiezen veel van onze opdrachtgevers voor ons. Wij zijn een familiebedrijf en daarom staan we ook zo voor onze kwaliteit en willen we zo graag onze opdrachtgevers ontzorgen. We zijn altijd op de toekomst gericht en gaan niet voor korte termijn relaties. Dat is een van de mooie eigenschappen van familiebedrijven. 

Inpandige verbouwing

De fabriek is een aantal jaar geleden inpandig verbouwd. Wij hebben toen een oude loods die naast de fabriek stond gerenoveerd en er is een corridor gebouwd zodat men van de ene fabriek naar de nieuwe inpakafdeling kon met intern transport. 

Kantoor verbouwing

Het kantoor is geheel vernieuwd en voorzien van een eigentijds karakter. Er is gebruik gemaakt van veel glaswanden en ook is er een moswand aangebracht. 

Inpakafdeling

De leegstaande loods hebben wij omgebouwd naar een ruimte waar nu een inpakinstallatie is geplaatst. In het dak hebben wij grote lichtstraten gemaakt zodat de ruimte nu een fijne werkomgeving is geworden. 

Gevelrenovatie

Na deze inpandige renovatie hebben wij ook de gevels voorzien van nieuwe geïsoleerde paneelplaten. Het dak is ook voorzien van nieuwe isolatie en dakbedekking. 

Neem gerust contact met ons op!

Comments are closed.

Close Search Window