Onze werkzaamheden rondom verduurzaming woning, aanbouw en dakopbouw

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf waar u met gerust hart een aanbouw of dakopbouw door wilt laten maken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een aantal keer per jaar maken wij een aanbouw en een dakopbouw. Dit zijn dan verschillende soorten. Het kan zijn dat u als klant helemaal nog geen idee heeft wat u wilt. Ook dan kunnen we u helpen. 

Wij kunnen namelijk met u in gesprek gaan en aan de hand van uw wensen een offerte opstellen samen met een door ons gemaakte tekening (3D model). Zo kunt u zien wat u aangeboden krijgt in de offerte. 

Zie hier een aantal voorbeelden van bouwwerken die we voor particuliere klanten in de Hoekse Waard en in Barendrecht hebben uitgevoerd

Aanbouw

Voor een klant in Ridderkerk hebben wij deze mooie aanbouw gemaakt met aluminium vouwwanden. De klant wilde een aanbouw hebben met veel licht en deze ook kunnen betrekken bij de tuin, vandaar dat er is gekozen voor een aluminium vouwwand. De aanbouw is opgetrokken uit een kalkzandsteen binnenmuur en de buitengevel van bakstenen. De dakrand hebben wij voorzien van een hardhouten boeilijst met een speelse omlijsting. 

Dakopbouw

Voor een klant in Dordrecht hebben wij deze grote dakopbouw gemaakt. De dakopbouw is opgebouwd uit houtskeletbouwelementen omdat de opbouw niet te zwaar kon zijn. Deze is deels prefab aangeleverd. De kozijnen zijn gemaakt van hardhout, voor de gevelbekleding is gekozen voor hardhouten rabat sponningdelen. 

Verduurzaming woning

Ben u opzoek naar een aannemer die uw woning kan verduurzamen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. De eerste stap is vaak het isoleren van het dak want warme lucht stijgt op en daarom gaat de meeste warmte verloren door het dak. Het isoleren van het dak kan van buitenaf of aan de onderkant van het dak aan de binnenzijde. De gevels en de vloer zijn ook belangrijk om goed te isoleren. Op deze foto is een project te zien van ons in Oud-Beijerland waarbij wij een voorzetgevel hebben geplaats met isolatie en dit afgewerkt met een hardhouten rabatdeel. Dit geeft de woning een betere isolatiewaarde en een frisse uitstraling. 

Dakopbouw met aanbouw te Barendrecht

In Barendrecht hebben wij deze mooie dakopbouw met aanbouw gemaakt. De aanbouw is geheel van aluminium schuifpuien gemaakt. De opbouw is opgebouwd uit een houtskeletbouw frame wat is afgewerkt met een eikenlook sponningsdeel van Keralit. In de opbouw hebben wij ook een dakkapel gemaakt en een badkamer. 

Neem gerust contact met ons op!

Comments are closed.

Close Search Window