Veelzijdig verbouwen

Bij Bouwbedrijf Barendregt kun je terecht voor complete woningverbouwingen. Onze experts hebben jarenlange ervaring in diverse verbouwingsprojecten. Voor specifieke taken, zoals installatie en elektra, werken we samen met vaste onderaannemers.

Mogelijkheden

Bouwbedrijf Barendregt verzorgt jouw verbouwing met vakmanschap, waaronder vloerverwarming, het verplaatsen van wanden en keukeninstallaties.

Verbouwingsproces

Bij ons kun je rekenen op een vlot en netjes proces. We bespreken het project, bieden een duidelijke offerte en vermijden verrassingen.

Kosten

Verbouwen is vaak voordeliger dan verhuizen. Ontdek samen met ons nieuwe ideeën en mogelijkheden voor meer comfort en lagere energiekosten. Investeer in duurzaamheid voor een toekomstbestendige woning.

 

Wooncomfort en duurzaamheid

Verduurzaming van je huis biedt zowel comfort als kostenbesparing. Energiekosten vormen een groot deel van de woonlasten en stijgen voortdurend. Investeer nu in verduurzaming voor een woning die klaar is voor de toekomst. Zonnepanelen en HR-ketels verlagen energiekosten, terwijl isolatie vloer, bodem en spouwmuur meer comfort biedt.​

Duurzame voordelen

Particulier

Kies voor een duurzame woning en draag bij aan het milieu. Wij helpen je de meest rendabele oplossing te kiezen.

Coöperatie / VVE

Voor coöperaties met energielabelverplichtingen controleren we werkzaamheden en verstrekken we nieuwe labels.

Subsidies

Ontdek verschillende subsidies voor woningverduurzaming. Wij assisteren bij aanvragen, zodat het financiële plaatje klopt.

Meer woonruimte

Een dakkapel, serre of aanbouw voegt waarde toe aan je woning en biedt meer woongenot. Investeer in uitbreiding voor een betere woning en rendement bij verkoop.

Realiseer je woondroom

Wij zetten jouw woondroom om in realiteit. Van eisen tot offerte, situatieschets en technische tekeningen – wij regelen het.

Waarom Barendregt?

Close Search Window