Onze werkzaamheden bij: Friesland Campina

Voor een vaste klant in de zuivelindustrie werken wij al jaren samen. Dat gaat dan met name op projectbasis maar ook voeren we regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit aan het bouwkundige deel van de fabriek, maar ook van het terrein. 

Wij staan altijd klaar voor onze vaste klanten. Door onze flexibiliteit en door onze manier van werken (klantgericht) kiezen veel van onze opdrachtgevers voor ons. Wij zijn een familiebedrijf en daarom staan we ook zo voor onze kwaliteit en willen we zo graag onze opdrachtgevers ontzorgen. We zijn altijd op de toekomst gericht en gaan niet voor korte termijn relaties. Dat is een van de mooie eigenschappen van familiebedrijven. 

Betonfundatie voor melktanks

Voor een tweetal nieuwe melktanks hebben wij een betonplaat gestort van 800mm dik met gewapend beton. Op deze betonplaat hebben wij schuine opstortingen gemaakt waarover de ringen van de melktanks zijn geschoven en deze zijn vast geboord. Later hebben wij ook een stalen leidingbrug gemonteerd. 

Stalen bordes voor melktanks

12 meter vanaf de grond hebben wij een stalen bordes gemaakt. Hier zijn vier melktanks op gemonteerd waarin 60m3 melk in kan per tank. De fundatie voor het bordes is deels buiten gemaakt maar ook deels in de fabriek. Er moesten 18 meter lange boorpalen met groutinjectie worden aangebracht, hiervoor moesten er in de fabriek veel aanpassingen gedaan worden, dit hebben wij ook allemaal verzorgt. 

Dakrenovatie

Wij hebben een aantal daken gerenoveerd op de fabriek. Dit waren bitumineuze daken maar ook PVC daken. Het bestaande dakpakket is totaal gesloopt en opnieuw opgebouwd. Hiervoor werken wij samen met vaste onderaannemers. Op veel verschillende fabrieken hebben wij daken gerenoveerd. We doen dit altijd volgens een strakke planning en in overleg met de klant ook tijdens het project. 

Uitbreiding installatieruimte

In verband met een uitbreiding van de fabriek hebben wij een gebouw gerealiseerd waarin 5 melktanken zijn verwerkt in de gevel van het gebouw. De fundering bestaand uit een betonplaat van 800mm dik, deze word gedragen door boorpalen met groutinjectie. De gevel is opgebouwd uit sandwichpanelen en het dak van staalplaten. De kozijnen zijn deels van staal en deels van RVS. Het gebouw is geheel 60 minuten brandwerend. 

Neem gerust contact met ons op!

Comments are closed.

Close Search Window