Klant
CLVA
Oplevering
Maart, 2021
Project Type
Utiliteitsbouw

SCHIPHOL AIRPORT- In een hal waar vliegtuigpallets worden geladen en gelost is hebben wij een prefab kelder van circa 32-tons gerealiseerd. De kelder is door een nauwe opening in de gevel naar binnen gehesen.

De prefab kelder (in 1 dag)
Deze kelder die geplaatst is in een hal op Schiphol Airport wordt gebruikt voor het inpakken van vliegtuigpallets. Er komt een lift in, zodat het personeel niet meer hoeft te bukken en veilig kan werken.

Dit was in meerdere opzichten een uitdagende opdracht die we voor een groot vrachtbedrijf mochten uitvoeren. Dit komt ook omdat de gevel eerst open gemaakt moest worden om de prefab kelder binnen te hijsen. Na dat de kelder op zijn plek was gezet, hebben wij de gevel weer dicht gemaakt. Wij hebben de opdrachtgever geadviseerd om te kiezen voor een prefab kelder in plaats van een in het werk gestorte kelder, dit heeft te maken gehad met de overlast en het tijdsbestek wat beschikbaar was. Onze werkvoorbereider is vooraf op locatie wezen kijken en heeft samen met van Den Berg Betonkelders (https://www.vandenbergbeton.nl/) HVL montage (https://hvl-compact.nl/) en BKV Barneveldse Kraanverhuur: specialist in verticaal transport een doordacht plan uitgewerkt. Wij hebben deze prefab kelder in 1 dag kunnen plaatsen.

Comments are closed.

Close Search Window