Meer wooncomfort en lagere energiekosten

Of je het verduurzamen van je woning nu insteekt vanuit comfort of kosten, in beide gevallen profiteer je ervan. Energiekosten omvatten een groot deel van de totale woonlasten. Bovendien zullen de kosten voor energie blijven stijgen. Nu investeren in het verduurzamen van je woning betekent dat je woning klaar is voor de toekomst.

Wooncomfort en lagere kosten gaan dus hand in hand bij het verduurzamen van de woning. Wel zijn er verschillende mogelijkheden die elk een eigen impact hebben. Zonnepanelen of een HR-ketel hebben meer effect op de energiekosten. Verschillende vormen van isolatie (spouwmuurisolatie, bodemisolatie en vloerisolatie) bieden merkbaar meer wooncomfort.

Duurzaam voordeel

Particulier

 

Natuurlijk snap je dat een duurzame woning bijdraagt aan een beter milieu. Maar die kosten dan? Daar helpen we u mee. Samen met u bepalen we wat de meest rendabele oplossing is.

Coöperatie / VVE

 

Coöperaties hebben te maken met (verplichte) energielabels. Bij oplevering controleert onze partner de werkzaamheden en krijgt de woning een (nieuw) energielabel.

Subsidie

 

Voor het verduurzamen van woningen zijn verschillende subsidies mogelijk. Wij delen graag onze ervaring en kennis in het aanvragen van subsidie en helpen zo het kostenplaatje rond te krijgen.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.