Meer doen met dezelfde ruimte

Je hebt een prachtige woning en zit prima op je plek. Waarom zou je dan verhuizen? Met onze ervaring in het verbouwen van woningen maken wij uw paleis tot een droompaleis. Bijvoorbeeld eindelijk eens warme voeten in de winter dankzij vloerverwarming. Of een compleet ander indeling van de tussenverdieping om ruimte te maken voor de kinderen – of jezelf.

Bij Bouwbedrijf Barendregt kan je van A tot Z terecht als het gaat om het verbouwen van je woning. Onze eigen mensen hebben jaren ervaring in uiteenlopende verbouwingsopdrachten. Daar waar de werkzaamheden verdere specialisatie vragen, bijvoorbeeld installatiewerk en elektra, maken wij gebruik van een vaste groep onderaannemers.

Veelzijdig in verbouwen

Mogelijkheden

 

Je verbouwing is bij Bouwbedrijf Barendregt in goede handen. Wij hebben ervaring in onder andere vloerverwarming, wanden (ver)plaatsen, keukens plaatsen.

Verbouwingstraject

 

Snel en netjes geregeld, daar kunt u bij ons van op aan. Samen nemen we het project door, krijg je een heldere offerte, weet je waar je aan toe bent en geen verrassingen achteraf.

Kosten

 

Een verbouwing is doorgaans goedkoper dan verhuizen. Bovendien is er vaak meer mogelijk dan je zelf denkt. Nodig ons uit voor frisse kijk en nieuwe idee├źn.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.