Meer woning voor je waar

Stel je eens voor wat een extra ruimte een dakkapel, serre of aanbouw geeft. Dat is absolute meerwaarde voor je woning. Meer woongenot én waardevermeerdering bij een eventuele verkoop. Kortom, het uitbouwen van de eigen woning een zinnige investering die zich te allen tijde terugverdient. Met uitbouwen realiseer je jouw woondroom.

Wij bouwen jouw woondroom. Dat begint met het opstellen van een programma van eisen. Aan de hand hiervan volgt een offerte en situatieschets. Heb je een grote verbouwing voor ogen? Dan verzorgen wij een technische AutoCat-tekening. Na de bouwkundige en constructieve voorbereiding starten we met de uitbouw.

Gefundeerd vertrouwen

Situatieschets

 

Uiteraard wil je vooraf weten wat de uitbouw gaat kosten en wat je dan precies krijgt. Wij maken een heldere offerte, met duidelijke afspraken en een 3D situatieschets voor een goed beeld.

Heldere communicatie

 

In aanloop naar het bouwproces en tijdens het uitbouwen zorgen we ervoor dat je precies op de hoogte bent van de ontwikkelingen en vordering.

Verzorgd en professioneel

 

Je kan er bij ons van op aan dat we schoon en netjes werken. Dat is wat ons betreft het keurmerk van een professioneel bouwbedrijf.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.