Bouwen aan je eigen droomhuis

Misschien zit het ideale plaatje al jaren in je hoofd, maar hoe krijg je dat op papier én daadwerkelijk gerealiseerd? Daar komt wel even wat bij kijken. Gelukkig weet Bouwbedrijf Barendregt dankzij de nodige ervaring hoe we jouw droomhuis van de grond krijgen. Bijvoorbeeld door mee te denken in materiaalkeuze, onderhoudsgemak en duurzaamheid.

Bij Bouwbedrijf Barendregt tref je vakspecialisten in metsel-, timmer- en stucwerk, tegelen en voegen; kortom, alle expertise die nodig is voor een nieuwbouwproject. De uitvoering gebeurt door onze eigen mensen. Dankzij continue controle ben je verzekerd van een professioneel bouwproces en een goed eindresultaat.

Realisatie nieuwbouw

Droom op papier

 

Jouw wensen zijn uitaard het vertrekpunt. Een programma van eisen wordt uitgewerkt samen met een architect naar een bouwplan en -tekening, 3D ontwerp en prijsopgave.

Soepel bouwproces

 

Wij regelen de nodige vergunningen zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken. Ook tijdens de bouw zorgen we voor een vlot verloop en heldere communicatie.

Opleveren volgens het boekje

 

Geen verrassingen bij oplevering is ons streven. Wat we opleveren is ook daadwerkelijk klaar of u bent ruim van te voren geïnformeerd over eventuele restpunten.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.