30 jaar specialisatie

Bouwen en verbouwen in de voedingsindustrie is een vak apart. Dat vraagt de nodige kennis en inzicht in het proces van voedselproductie en -verwerking. Met ruim 30 jaar ervaring aan bouwprojecten in de voedingsindustrie weten we wat belangrijk is. Die ervaring zetten we graag in voor jouw bouwprojecten en onderhoud.

De voedingsindustrie kan bij ons terecht voor verschillende soorten diensten. Onderhoud en reparatie is veel voorkomend. Ook valt te denken aan onderhoudsplannen voor de lange termijn (kleine) verbouwingen. Veiligheid en kwaliteit staan hierin uiteraard centraal. Daarvoor gelden normen en standaarden die in de voedingsindustrie gebruikelijk zijn.

Weten wat belangrijk is

Voedselveiligheid

 

Het produceren van voeding gebeurt volgens bepaalde veiligheidsnormen zoals HACCP. Ook onze manier van werken is hieraan geconformeerd.

Werkwijze

 

Schoon werken kenmerkt onze manier van werken. Juist omdat het bij voedingsproductie zo relevant is. Onze vakmensen zijn zich hier zeer van bewust.

Communicatie

 

Korte lijnen zorgen voor duidelijke en complete communicatie. Gedurende het hele proces blijf je optimaal op de hoogte van wat er gebeurt.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.