De spil in bouwprojecten

Elk bouwproject staat of valt met een goede begeleiding. Planning en budget moeten intensief bewaakt worden tijdens het bouwproces. Met ruime ervaring in uiteenlopende bouwprojecten van agrarische gebouwen tot bedrijfsruimten, weet Bouwbedrijf Barendregt verschillende partijen op de juiste manier aan te sturen en zo het project in goede banen te leiden.

Goede communicatie is het handelsmerk in onze werkwijze. Dat betekent dat je tijdig én volledig geïnformeerd wordt over de voortgang. Hoe soepeler het project gerealiseerd wordt, des te hoger de kwaliteit van het eindproduct. Wij zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je gedurende het hele project volledig op de hoogte bent.

Duurzaam voordeel

Projectinformatieboekje

 

Professionele projectbegeleiding kenmerkt zich door de manier van werken. Wij maken voor elk project een projectinformatieboekje zodat je alles keurig overzichtelijk op papier hebt.

VGM-plan

 

In onze projecten houden we rekening met de veiligheid op de bouwplaats, de gezondheid van ons personeel en proberen we de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken.

Opdrachtgever centraal

 

Natuurlijk mag je verwachten dat jij als opdrachtgever centraal staat. Bij Bouwbedrijf Barendregt betekent dat we het je zo makkelijk mogelijk willen maken voor een ontspannen bouwproces.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.