Maatwerk met precisie

Meubels, keukens, inbouwkasten, het inrichten van kantoorruimtes of een entreé met receptiebalie; welk interieurproject je ook voor ogen hebt, je bent bij Bouwbedrijf Barendregt aan het juiste adres. Een professioneel netwerk aan specialisten staat voor je klaar. Hierdoor kunnen we snel schakelen en kunnen we invulling geven aan uiteenlopende wensen.

Een bijzondere ervaring heeft Bouwbedrijf Barendregt in de petrochemische industrie. Voor verschillende bedrijven doen wij totaalonderhoud. Hieronder vallen diverse werkzaamheden zoals het plaatsen van kantoorwanden, sloten zetten, houten en aluminium kozijnen maken en jaarlijkse controle van sloten, drangers en stormkettingen.

Zekerheid voor de klant

Professionaliteit

 

Een interieur waar je elke dag inzit moet goed zijn. Onze professionele manier van werken betekent minimale overlast, schoon werken en een resultaat zonder losse eindjes.

Kwaliteit

 

Met professionaliteit komt ook kwaliteit. Niet alleen in onze keurmerken en certificaten, maar vooral af te meten aan een duurzaam eindproduct.

Veiligheid

 

Professioneel werken is ook veilig werken. Geen risico’s nemen en op een veilige manier omgaan met gereedschap en materialen. Die zekerheid heb je bij ons.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.