Altijd in goede conditie

Het beheer over je gebouwen geef je niet zomaar aan een willekeurige partij uit handen. Onderhoud moet goed gebeuren en als het nodig is ook snel. Dat vraagt een betrouwbare onderhoudspartner. Met ruime ervaring in gebouwbeheer en vakkundige specialisten is Bouwbedrijf Barendregt die betrouwbare partner.

Dat partnership kunnen verschillende referenties bevestigen. Zo werken wij bijvoorbeeld voor de grootste melkverwerker in Nederland. Volgens een onderhoudsplan voor de lange termijn houden wij het gebouw in goede conditie. Juist omdat wij het belang van onderhoud snappen en welk effect onderhoud heeft op de bedrijfsprocessen, kunnen wij optimaal van dienst zijn.

Werk in uitvoering

Periodiek onderhoud

 

Verschillende onderhoudswerkzaamheden komen steeds weer terug. Daarvoor maken we een onderhoudsplan zodat je precies weet wanneer er wat gedaan wordt.

Noodreparaties

 

Als het een keer mis gaat door een ongeluk of schade door slecht weer, dan kunnen we snel reageren. Een noodreparatie kunnen we soms wel binnen twee uur uitvoeren.

Klein onderhoud

 

Ook voor eenvoudige zaken als het vervangen van een lamp of het plaatsen van een tussenwand kan je prima terecht bij Bouwbedrijf Barendregt.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.