Nieuwbouw Landvilla Maasdam

Portfolio

HOEKSCHE WAARD – MAASDAM in 2020 hebben wij een landvilla gebouwd. De woning is gebouwd in bouwteam verband, dit houd in dat wij samen met de opdrachtgever en andere betrokken partijen al hebben meegedacht in het ontwerp proces over bijvoorbeeld zaken zoals bouwtijd, bouwkosten en bezuinigingen en duurzaamheid maar ook over de onderhoudskosten. Het project hield in het bouwen van een moderne landvilla (schuurwoning) met een oppervlakte van ca. 200 m2 met een prefab kelder. De woning heeft onder andere aluminium kozijnen, accoya gevelbekleding, eiken houten spanten en Mystiek- NPL zonnepanelen die niet te onderscheiden zijn van de dakpannen. De woning heeft tevens een warmtepomp installatie waarvoor meerdere grond boringen van ca. 100 meter diep zijn gemaakt. Het gehele dakvlak aan de achtergevel is helemaal vol gelegt met  Mystiek- NPL zonnepanelen.

Heldere communicatie, oplossingsgericht en duurzaam

Tijdens dit project hebben wij altijd helder gecommuniceerd en hebben wij meegedacht met de opdrachtgever over het gehele concept.

Wij denken graag met u mee. Dit type projecten vraagt precisiewerk van onze medewerkers en een gedegen vooronderzoek door de werkvoorbereider. Dat soort zaken kunt u met een gerust hart aan Barendregt BV overlaten. wij gaan die uitdaging graag aan! Meer weten over dit project of soortgelijke projecten? Neem contact met ons op, of kijk onder projectbegeleiding.