Veilig en duidelijk

In onze werkwijze staan veiligheid en duidelijk communiceren voorop. We nemen geen risico’s maar zijn ons bewust van de situatie en weten daarnaar te handelen. Gedurende het gehele bouwproces houden we de opdrachtgever goed op de hoogte van wat de status is. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Vanuit de aanvraag en eventuele inventarisatie, maken wij een offerte op maat. Is die akkoord, dan gaat de werkvoorbereiding aan de slag en wordt het project opgestart. Wij regelen alles rondom het project zodat de opdrachtgever nergens aan hoeft te denken. Zowel tijdens de bouw als bij oplevering is de werkplek schoon en verzorgd.

Aan alles gedacht

Projectinformatieboekje

 

Voor elk project maken wij een informatieboekje. Hierin staan de regels van de bouwplaats, afspraken rondom veiligheid, gezondheid en milieu en algemene projectinformatie.

Toolbox

 

De hoge veiligheidsstandaard waarborgen wij door onze toolbox. Een maandelijks overleg over de gang van veiligheidszaken. Zo kunnen we continu de veiligheid verbeteren.

Korte lijnen

 

Het hele bouwproces wordt door ons goed in de gaten gehouden. Korte lijnen tussen opdrachtgever en uitvoering dragen bij aan een soepel verloop.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.