Verdiende sporen in de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie zijn snelheid en (voedsel)veiligheid de hoofdingrediënten van bouwwerkzaamheden. Wij snappen wat het kost om de productie lange tijd stil te moeten leggen vanwege bijvoorbeeld een reparatie. Ook de manier waarop een dergelijke klus wordt uitgevoerd, vraagt om een schone en bewuste werkwijze.

Al ruim 30 jaar weet Bouwbedrijf Barendregt voor de grootste zuivelproducent op het hoogste niveau en volgens strenge normen diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Ieder jaar opnieuw worden we getoetst aan nieuwe, strengere eisen en steeds weer weten wij daaraan te voldoen. Profiteer ook van onze specialisatie in de voedingsindustrie.

Kennis en vaardigheden

Inzicht

 

Voor het schoon en veilig uitvoeren van werkzaamheden in ruimtes waar voedsel wordt verwerkt, is inzicht nodig van de processen. Dit inzicht hebben we in 30 jaar ontwikkeld en fijngeslepen.

Up to date

 

De voedingsindustrie staat niet stil. We houden nauwlettend in de gaten wat er gebeurt op het gebied van wet- en regelgeving zodat we weten aan welke eisen we moeten voldoen.

Allround

 

Met een breed team aan gespecialiseerde vakmensen en eigen materieel, kunnen wij snel en efficiënt schakelen in uiteenlopende bouwopdrachten.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.