“We doen het goed of we doen het niet!”

Goed doen of niet doen, volgens die simpele maar doeltreffende visie werkt Bouwbedrijf Barendregt. Dat waarborgt onze kwaliteit en biedt jou als opdrachtgever de garantie van een eindproduct dat voldoet aan je wensen en eisen. Concreet betekent het zo min mogelijk restpunten bij de oplevering van het bouwproject.

Al in het bestek worden garanties vastgelegd. Zo heb je altijd op papier de afspraken waar je ons aan mag houden. Afspraken die wij graag nakomen, want al jaren mogen wij het hebben van de mond-tot-mondreclame. Dat kan alleen maar wanneer een opdracht naar volledige tevredenheid is uitgevoerd en het bouwproces soepel verlopen is.

Kwaliteit door ervaring

Vakkennis

 

Hoewel Bouwbedrijf Barendregt getoetst en gecertificeerd is, komt de werkelijke kwaliteit uit onze specialisten met hun jarenlange ervaring en gedegen vakkennis.

Werkwijze

 

Ook in onze manier van werken borgen we de kwaliteit. Goede behandeling en verwerking van bouwmaterialen begint bijvoorbeeld bij het verdiepen in de (KOMO) voorschriften.

Precisie

 

Kwaliteit ligt vaak in de nauwkeurigheid van werken. Niet even snel, maar aandachtig bezig zijn en voor oplevering het werk goed controleren. We doen het tenslotte goed of we doen het niet.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.