Veiligheid is een kwestie van doen

Voor elke bouwopdracht geldt dat het veilig moet gebeuren. Voor onze medewerkers en voor de mensen rondom de werkzaamheden. Veilig werken staat voorop. Dat is vooral een kwestie van logisch nadenken. Bijvoorbeeld de werkplek schoon houden. Geen afval laten rondslingeren, gereedschap na gebruik direct opruimen of uitschakelen.

Daarnaast bezit Bouwbedrijf Barendregt verschillende certificaten (VCA) en keurmerken waaronder het NCI-keurmerk. Een vereiste om voor verschillende opdrachtgevers in de voedingsindustrie en petrochemie te mogen werken. Het is bovenal een bewustzijn van veiligheid waarnaar onze medewerkers handelen.

Beter voorkomen dan genezen

Communicatie

 

Goede onderlinge communicatie draagt bij aan de veiligheid op en rond de werkplek. Dankzij korte lijnen en duidelijke overlegstructuren is iedereen op de hoogte van wat er speelt.

Veilig materieel

 

De keuze voor gereedschap en materieel is tevens een keuze voor veiligheid. Bouwbedrijf Barendregt zorgt ervoor dat het gereedschap, maar ook beschermde kleding in goede conditie is.

Logisch nadenken

 

Over alle maatregelen heen is het ook logisch nadenken over hoe iets veiliger kan. En als het niet veilig kan, dan moet je het gewoon niet doen. Dan zoeken we naar een veiligere oplossing.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.