Ruim 80 jaar meesterschap

De historie van Bouwbedrijf Barendregt gaat terug tot 1925. ‘Vaders vader’ begon toen als meestermetselaar en werd vooral ingehuurd door boerenbedrijven. Later kwamen ook de broers in het bedrijf en samen doorstonden zij de zware oorlogsperiode. In deze tijd wisten zij het bedrijf staande te houden tot na de oorlog de ‘wederopbouw van Nederland’ begon.

De jaren 60 tot en met 80 waren voor Bouwbedrijf Barendregt goede jaren. Het bedrijf kwam tot bloei en in de jaren 90 nam vader het roer over. De groei werd geconsolideerd tot het stevige bedrijf wat er nu staat. In 2009 nam Cees het stokje van vader over samen met broer Arie Pieter en is de zorgvuldige groeistrategie voortgezet tot vandaag de dag.

Nadenken en goed doen

Mentaliteit

 

“We doen het goed of we doen het niet”. Die kenmerkende uitspraak ligt stevig verankerd in de bedrijfsmentaliteit en komt tot uiting in de manier van werken.

Bedachtzaam

 

Geen onnodige risico’s of rare kunsten, maar zorgvuldig handelen is wat Bouwbedrijf Barendregt gebracht heeft waar het nu staat.

Naar de toekomst

 

Het bedrijf blijft zich ontwikkelen in kennis en expertise. Zo is Bouwbedrijf Barendregt recent een verbinding aangegaan met interieurbouwer Klaasse en Mol.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.