Voor nu en later

Een duurzaam gebouw kent vele voordelen voor nu en later. Maatregelen als isolatie en een HR-ketel zijn direct merkbaar in wooncomfort en energiekosten. Met een oplossing als zonnepanelen denk je vooral aan de toekomst. Welke keuze je ook maakt, Bouwbedrijf Barendregt heeft de nodige ervaring in huis voor advies en realisatie.

Nauwlettend houden we de ontwikkelingen rondom duurzaam wonen in de gaten. Nieuwe regels en subsidies vanuit de overheid zijn bij ons bekend. We weten waar we over praten en wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld rondom energielabels en de verkoop van je woning. De juiste keuzes in maatregelen en materiaal kunnen dan een groot verschil maken.

Particulier en bedrijf

Particulieren

 

Of je nu kiest voor het verduurzamen van je woning vanuit een financieel of milieu aspect, wij helpen je in het maken van de juiste keuzes.

Bedrijven

 

De afweging om een bedrijfspand te verduurzamen hangt vaak samen met kostenbesparing. Samen kijken we naar de snelste terugverdientijd van verschillende maatregelen.

Coƶperatie / VVE

 

Grotere projecten rondom het verduurzamen van woningen komen doorgaans voort uit een breder plan. Wij denken graag mee voor een oplossing op de lange termijn.

Meer weten over het verbouwen van je woning door Bouwbedrijf Barendregt? Neem contact op via het mailformulier of bel 078 - 676 1387.